Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ - Αντίγραφο



Δημοσιεύουμε και πάλι το παρακάτω κείμενο για τον Βιοσυντονισμό στην Αλεξανδρούπολη λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε 

Πριν από τρία χρόνια πληροφορήθηκα από έναν φίλο ότι μία ασθένεια που αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια, βρήκε επιτέλους αντιμετώπιση, όταν επισκέφθηκε ένα ιατρείο Βιοσυντονισμού.

Ο συγκεκριμένος φίλος ήταν κατενθουσιασμένος για την αποκατάσταση της υγείας του και αισιόδοξος για την ζωή του αφού ένοιωθε πως ξανάρχιζε από την αρχή.

Πριν από λίγες κάποιος άλλος φίλος μου μίλησε για την επίσκεψη που έκανε στον νευροχειρούργο του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Γιώργο Ασιθιανάκη, που ασχολείται με τον Βιοσυντονισμό και για την μέθοδο που θα ακολουθήσει, για την θεραπεία, σε πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Το τελευταίο γεγονός μου θύμισε το περιστατικό με τον άλλο φίλο μου και θεώρησα σκόπιμο να συναντήσω τον Γιώργο Ασιθιανάκη και να συζητήσω μαζί του για τον Βιοσυντονισμό αλλά και την διαδικασία της μεθόδου που ακολουθεί.

Άκουσα πραγματικά πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, από έναν γιατρό που αντιμετωπίζει με Βιοσυντονισμό και το δικό του θέμα υγείας που έχει και θεώρησα πως το λιγότερο που μπορώ να κάνω , είναι μία συνέντευξη, στην οποία δίνονται απαντήσεις σε όλα αυτά που θα θέλαμε να γνωρίζουμε.

https://faros-24.gr/site/wp-content/uploads/2016/09/asithianakis-150x150.jpg 150w, https://faros-24.gr/site/wp-content/uploads/2016/09/asithianakis-300x300.jpg 300w, https://faros-24.gr/site/wp-content/uploads/2016/09/asithianakis-420x420.jpg 420w" alt="asithianakis" width="500" height="500">

Ξεκίνησα από το ποιος είναι ο Γιώργος Ασιθιανάκης:

“Τελείωσα την ιατρική Αθηνών και εκπαιδεύτηκα στη Νευροχειρουργική την οποία έχω εξασκήσει αρκετά χρόνια. Εκπαιδεύτηκα στην Αμερική, στην Αγγλία, στη Γερμανία. Είμαι επιμελητής Α στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα με την ιατρική μου εκπαίδευση ασχολήθηκα με πολλούς τομείς προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας ξεκινώντας με ψυχανάλυση-έχω ψυχαναλυθεί από γνωστό ψυχαναλυτή- και συνέχισα με σωματικές ψυχοθεραπείες και θεραπείες Gestalt. Ασχολήθηκα επίσης με πολεμικές τέχνες γιόγκα και διαλογισμό τον οποίο μαζί με τις δονήσεις τον θεωρώ το κουμπί για να περάσουμε σε άλλο επίπεδο αντίληψης και διάστασης. Είμαι επίσης ερασιτέχνης συνθέτης και έχω κυκλοφορήσει 3 δίσκους.”

Τι είναι ο βιοσυντονισμός;

“Ο Βιοσυντονισμός είναι μια καινούργια -για Ελλάδα μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής- ολιστικής αντιμετώπισης των ασθενειών-.Στη Ρωσία π.χ. είναι 30 χρόνια ιατρική πράξη. Ξεκίνησε πριν από 70 χρόνια και στηρίζεται σε ανακαλύψεις και θεωρίες ιδιοφυών επιστημόνων όπως ο

https://faros-24.gr/site/wp-content/uploads/2016/09/viosyntonismos-300x226.jpg 300w, https://faros-24.gr/site/wp-content/uploads/2016/09/viosyntonismos-80x60.jpg 80w, https://faros-24.gr/site/wp-content/uploads/2016/09/viosyntonismos-100x75.jpg 100w, https://faros-24.gr/site/wp-content/uploads/2016/09/viosyntonismos-180x135.jpg 180w, https://faros-24.gr/site/wp-content/uploads/2016/09/viosyntonismos-238x178.jpg 238w" alt="viosyntonismos" width="476" height="358">

Ράιφ, Βολτ, Σίμμελ,  Γκάιρινγκ και ο Ρέυγκιαβικ. Όλα στηρίζονται στην αρχή ότι τα πάντα γύρω μας και στο σύμπαν είναι ενέργεια, κύματα και δονούνται. Το κάθε τι έχει τη δική του συχνότητα τη συνισταμένη εκατομμυρίων ιδιοσυχνοτήτων -τα άτομα τα μόρια τα υλικά αντικείμενα, ζώα, άνθρωποι, ομάδες, κοινωνίες κλπ. Θα δώσω όμως μια εικόνα για να γίνει αντιληπτός ο τρόπος δράσης του Βιοσυντονισμού: Όλοι ξέρουμε το παράδειγμα της σοπράνο που πιάνει ένα ψηλό τόνο και σπάει ένα ποτήρι. Βάλτε στη θέση του ποτηριού ένα μικρόβιο, πρωτόζωο, ιό, έλμινθα κλπ. και στη θέση της σοπράνο μια συσκευή βιοσυντονισμού και έχουμε τη βασική αρχή της λειτουργίας του. Η δεύτερη βασική αρχή του Βιοσυντονισμού είναι η αποτοξίνωση από τα δηλητήρια και τα -ψυχοδηλητήρια. Δηλητήριο είναι ουσιαστικά οτιδήποτε έχει μια διαφορετική συχνότητα από τη φυσιολογική συχνότητα του οργανισμού. Μπορεί να είναι ένας μικροοργανισμός, ακτινοβολία, διάφορες ουσίες όπως βαρέα μέταλλα η οικοτοξίνες ή ακόμα συχνότητες διαταραγμένων ανθρώπων κλπ. Πολύ απλοϊκά οι τοξίνες μαζεύονται σ ένα χώρο στον οργανισμό που λέγεται μεσέγχυμα και όπως λέει και η λέξη είναι ένας ενδιάμεσος υγρός χώρος ανάμεσα στα αγγεία και στα κύτταρα. Συνέχεια βομβαρδιζόμαστε με δηλητήρια -χρησιμοποιώ αυτή την λέξη αντί για τοξίνες για να γίνει πιο κατανοητό-και συνέχεια ο οργανισμός τα αποβάλλει. Όταν ο οργανισμός αποβάλλει τα δηλητήρια ικανοποιητικά είμαστε βασικά καλά. Όταν όμως για πολλούς και διάφορους λόγους ο οργανισμός δεν μπορεί να αποβάλλει τα δηλητήρια από το μεσέγχυμα αρχίζουν σιγά-σιγά τα συμπτώματα κάποιας ασθένειας. Εδώ υπάρχει μια τεράστια κλίμακα διαβάθμιση της έντασης του ρυθμού αποβολής .Στο τέλος τα (δηλητήρια) αρχίζουν και μπαίνουν μέσα στα κύτταρα τα οποία εκφυλίζονται και πεθαίνουν. Τότε αρχίζουν χρόνιες ασθένειες όπως διάφορες αυτοάνοσες, καρκίνος κλπ. Όσο πιο πολύ τα δηλητήρια έχουν μπει στα κύτταρα τόσο πιο δύσκολα να θεραπευτεί κάποιος.”

– Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τον Βιοσυντονισμό;

“Με τον Βιοσυντονισμό ασχολήθηκα λόγω προσωπικού ιατρικού θέματος. Ξέρετε η  Ν/χγική είναι μια πολύ βαριά και λεπτή ειδικότητα που έχει χειρουργεία που κρατάνε μισή ώρα ως 2 ημέρες και τα κάνουν 10-20 άνθρωποι σ όλο τον κόσμο. Λόγω του δικού μου θέματος από ένα σημείο και μετά δυσκολευόμουνα να χειρουργήσω. Επίσης λόγω της παιδείας μου, της γενικής εκπαίδευσης μου και κουλτούρας κλπ. αναζήτησα βοήθεια εκτός των πλαισίων της κλασσικής ιατρικής. Έτσι εκπαιδεύτηκα στο Βιοσυντονισμό από τα προγράμματα εκπαίδευσης της Deta Elis και άρχισα να τον εφαρμόζω αρχικά σε μένα και σε άλλους ασθενείς αργότερα.”

– Πείτε μας για την διαδικασία που ακολουθείτε

“Ο ασθενής πρέπει την ημέρα της εξέτασης να αποφύγει να πιει καφέ, αλκοόλ, σοκολάτα, να έχει μανό αν είναι γυναίκα. Είναι σημαντικό να ενυδατωθεί και να αποφύγει αεριούχα ποτά. Ξεκινάμε πάντα κάνοντας το Βιοσυντονιστικό τεστ. Με το Βιοσυντονιστικό  τεστ  βρίσκουμε απαντήσεις σε δεκάδες ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση του οργανισμού/ επιβαρύνσεις/ ιατρικό παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μετά ανάλογα διαλέγουμε τη θεραπευτική μέθοδο. Αυτό μπορεί να είναι συσκευές που φοριούνται και εκπέμπουν συχνότητες, σακχαρόπηκτα που φορτίζουμε με συχνότητες και λειτουργούν σαν φάρμακα, αντιστροφή συχνοτήτων, ηλεκτροβελονισμός, κβαντικό φως ή και συνδυασμός όλων αυτών. Υπάρχουν 2 κατευθυντήριες γραμμές: α)Αποτοξίνωση με συγκεκριμένες μεθόδους-ενυδάτωση β)Εξαφάνιση των τοξινών, ακτινοβολιών κλπ. Σε κάποιες επιλεγμένες περιπτώσεις που κρίνω ότι θα βοηθήσει λόγω της εκπαίδευσης μου βοηθώ τους αρρώστους να καταλάβουν τις ασυνείδητες συγκρούσεις που καλύπτονται και (μεταμφιέζονται) πίσω από την πάθηση. Πολλές φορές μια αρρώστια  είναι η έκφραση του (αδύναμου)εαυτού κάποιου, χρησιμεύει για (δευτερογενές) όφελος και είναι μια προσπάθεια του ψυχικού οργάνου να εξισορροπήσει αντίθετες ορμές μέσα του.”

– Ποιοι μπορούν να απευθύνονται σε εσάς;

“Εκτός από τις περιπτώσεις που αντενδείκνυται οι πάντες μπορούν να ωφεληθούν από τον Βιοσυντονισμό λίγο η πολύ. Η ολιστική αντιμετώπιση του οργανισμού είναι βασικά στάση ζωής.

Οι βασικές πάντως ενδείξεις για βιοσυντονιστική  θεραπεία είναι:

-χρόνιες ασθένειες

-παθήσεις βρόγχο-πνευμονικού συστήματος

-γαστρεντερικές παθήσεις

-παθήσεις μυοσκελετικού

-επιδεινούμενα σύνδρομα πόνου

-ανεπάρκεια ανοσοποιητικού

-διατροφικές διαταραχές

-διάφορες λειτουργικές διαταραχές

-προ και μετεγχειρητική περίοδος

-αλλεργίες(άσθμα)

-Δυσανεξία στα προϊόντα διατροφής

-Οξείες και χρόνιες τοξικές διαταραχές που προκαλούνται από στοιχεία του περιβάλλοντος

-Πόνοι όλων των ειδών(νευραλγικοί, ρευματικοί, προ -και μετεγχειρητικοί από κακοήθεις όγκους)

-Δυσεπούλωτες πληγές”

– Μέχρι στιγμής υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για τους ασθενείς σας;

“Πρώτα από  όλα έχω δει τρομερή βελτίωση στον εαυτό μου. Επίσης σε όλους τους αρρώστους έχω δει βελτίωση διαφόρων επιπέδων ακόμα μόνο και με την αποτοξίνωση. Έχω πολλές αυτοάνοσες παθήσεις και αλλεργίες. Γενικά όλοι οι άρρωστοι βελτιώνονται όταν ξεκινήσει η αποτοξίνωση,  ο άρρωστος ακολουθήσει τις οδηγίες θα βελτιωθεί ή θα θεραπευτεί. Όσο όμως τα δηλητήρια έχουν κατακλύσει τον οργανισμό τόσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα να επανέλθουν. Στη χειρότερη περίπτωση θα μείνει στάσιμος. Κακό δεν θα πάθει-εκτός βέβαια από ομάδες ασθενών που δεν έχουν ένδειξη για Βιοσυντονισμό.”

– Κρύβει η μέθοδό σας κάποιους κινδύνους;

“Ο Βιοσυντονισμός γενικά δεν έχει παρενέργειες. Συμπτώματα αποτοξίνωσης όπως κούραση, ζάλη, υπνηλία, ήπιες διαταραχές κενώσεων μπορεί να έχει κάποιος αλλά είναι παροδικά και σε κάποιες περιπτώσεις επιθυμητά. Δεν είναι κατάλληλοι για εξέταση και θεραπεία κάποιες ομάδες αρρώστων  όπως: καρδιοπαθείς, βηματοδότες, έγκυες, βαριά ψυχιατρικά, επιληπτικοί, επείγοντα και χειρουργικές καταστάσεις, οξέα εγκεφαλικά, ύπαρξη μεταμοσχευμένων οργάνων. Γενικά το ξανατονίζω αν ένας οργανισμός έχει (πνιγεί) στα δηλητήρια ο βιοσυντονισμός δεν θα ωφελήσει.”