ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΟΛΑ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
           


Υγεία=Φυσιολογικές Συχνότητες Οργάνων/σε σταθερά ηπιο αλκαλικό εσωτερικο περιβάλλον=καλή Λειτουργία Ενεργειακών Κέντρων και Μεσημβρινών/καλή λειτουργία του ενδοκανναβινοειδούς συστήματος και επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους με βιοφωτόνια=ομοιόσταση.Η βάση των ασθενειών ειναι ουσιαστικά η ενεργειακή διαταραχή του οργανισμού  και η βασική αιτία αυτής(σε άλλοτε άλλο βαθμό )είναι τα αρνητικά καταπιεσμένα συναισθήματα συνειδητά και ασυνείδητα που όλοι εχουμε μέσα μας.


Κανείς δεν μπορεί να θεραπεύσει πραγματικά κανένα αν πρώτα δεν θεραπεύσει τον εαυτό του

 


    - O Βιοσυντονισμός αποτελεί μία μέθοδο θεραπείας με βάση τις δονήσεις-ταλαντώσεις και τα φαινόμενα που προέρχονται  από αυτές.Μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ταλαντώσεις – συχνότητες του ίδιου του ασθενούς με μοναδικό σκοπό την θεραπεία του.

     -Ο Βιοσυντονισμός γεννήθηκε αφενος αποτις έρευνες του αμερικάνου Ράιφ που ανακάλυψε οτι συγκεκριμένο φάσμα φωτός σκοτώνει συγκεκριμένους μικροοργανισμούςκαι αφετέρου απο τις έρευνες του γερμανού Μορέλ ο οποίος μετρώντας το ΗΜΓκο μας πεδίο στα σημεία βελονισμού  ανακάλυψε- αυτός και κάποιοι άλλοι μαζί- ότι υπάρχει πράγματι διαφορά στην μέτρηση του Ηλεκτρομαγνητικού  πεδίου στα σημεία αυτάΑυτή ήταν και η γένεση του Βιοσυντονισμού.Υπάρχει ο ενδογενής και ο εξωγενής Βιοσυντονισμός

  -Ενδογενής Βιοσυντονισμός (BRT τον ανακάλυψε ο Morrel) είναι η ενίσχυση των φυσιολογικών ταλαντώσεωντου οργανισμού του αρρώστου και η εξάλειψη -μέσω της αντιστροφής τους των παθολογικών.

 -Εξωγενής Βιοσυντονισμός είναι η χορήγηση έτοιμων συχνοτήτων η συνδυασμού συχνοτήτων απο συσκευές που τις φέρνει ο άρρωστος μαζίτου -για να ρυθμίσουμε όργανα,να σκοτώσουμε παθογόνους μικροοργανισμούς κλπ.Μπορούμε να δίνουμε ταυτόχρονα ΗΜΓκή ακτινοβολία χαμηλής έντασης,κβαντικό φώς,ηλεκτροβελονισμό -με ταυτόχρονη έγχυση ομοιοπαθητικώνφαρμάκων για

αποτοξίνωση,ενέργεια κλπ.

-Ο Bιοσυντονισμός στηρίζεται στην επιστήμη της βιοφυσικής αλλά και της κβαντομηχανικής. Βάσει των παραπάνω επιστημών η ενέργεια είναι η βάση των πάντων. Το ανθρώπινο σώμα διαθέτει μία τεράστια ικανότητα θεραπείας και ίασης. Διάφορες χημικές ουσίες όμως που εισβάλλουν στον οργανισμό μας μέσα από τα τρόφιμα , τα φάρμακα , το άγχος πολλές φορές,η ενέργεια τοξικών ανθρώπων,οι διάφορου τύπου ακτινοβολίες - κινητά τηλέφωνα,ακτίνες Χ,ραδιενέργεια,γεωπαθητική επιβάρυνση πλήττουν αυτήν την ικανότητα αυτοπροστασίας που έχει ο οργανισμός μας.            

                                                                                                                     

   -Όπως απέδειξε ο Popp  τα κύτταρα επικοινωνούν μεταξύ τους με την ταχύτητα του φωτός κάτι που παρέχει την δυνατότητα γρήγορης ανταλλαγής πληροφοριών σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Τα διάφορα παράσιτα , οι ιοί αλλά και άλλοι μικροοργανισμοί επηρεάζουν την συγκεκριμένη συχνότητα εκπέμποντας κάποια διαφορετική , μειώνοντας έτσι την ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων. Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού μειώνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος. Σκοπός του καθενός είναι να κρατήσει την άριστη επικοινωνία των κυττάρων θωρακίζοντας έτσι τον οργανισμό του.  

   -Η λειτουργία έτσι της μεθόδου επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στη ιδανική συχνότητα δηλαδή στην αποκατάσταση της ενεργειακής ροής του οργανισμού,του ph και της φωτονιακής επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους.Κάθε ζωτικό όργανο εκπέμπει μία συγκεκριμένη συχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί κατασκευάζουν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Η παρουσία κάποιας άλλης παθολογικής συχνότητας όπως τα παράσιτα, ιοί,βαρέα μέτταλα,ακτινοβολίες,συχνότητες διαταραγμένων ανθρώπων  επηρεάζουν αρνητικά  το πεδίο αυτό αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους.Με τον Βιοσυντονισμό μπορούμε να  εντοπίσουμε  αυτές τις ξένες συχνότητες ενώ με τις διάφορες στατικές και φορητές θεραπευτικές συσκευές μπορούμε να τις καταπολεμήσουμε  και να τις εξαφανίσουμε , ώστε όλα να δουλεύουν και πάλι σωστά. Βέβαια όσο πιο πολύ έχουν εισχωρήσει οι παθολογικές συχνότητες στον ενδοκυττάριο χώρο τόσο  πιο δύσκολο είναι να αντιστραφεί τουλάχιστον πλήρως η κατάσταση .                                                                
-Η βασική σειρά κάθε βιοσυντονιστικής θεραπείας  είναι :

α)Αποτοξίνωση

β)Εξαφάνιση επιβαρυντικών παθολογικών συχνοτήτων

γ) Αποκατάσταση φυσιολογικών συχνοτήτων οργάνων                                 -Αν εξαιρεθούν τα περισσότερα  επείγοντα και τα περισσότερα χειρουργικά περιστατικά στην υπόλοιπη τεράστια γκάμα ασθενειών που απομένουν αποτελεί μία ολοκληρωμένη Ιατρική πρόταση αφού ξεκινά από την διάγνωση και ολοκληρώνεται με την θεραπεία. Έχει την ικανότητα να βρίσκει τα ακριβή αιτία μιας ασθένειας όσο βαθιά και αν βρίσκονται αυτά , όσο πίσω και αν πηγαίνει το πρόβλημα στο χρόνο -χρόνια η δεκαετίες.Έχει ένα ποσοστό θεραπείας -τουλάχιστον για κάποιες κατηγορίες ασθενειών- το οποίο ξεπερνά και το 80% πολλές φορές.Aποτελεί μία μέθοδο χωρίς παρενέργειες ή πόνο σε αντίθεση με τις συμβατικές μέχρι τώρα μεθόδους θεραπείας.
 

 Eνδείξεις:
  

 Αλλεργίες σε μέταλλα αλλά και χημικά στοιχεία/Αλλεργίες που επηρεάζουν το αναπνευστικό/Ρευματικοί πόνοι/Μείωση ελλείψεων του ανοσοποιητικού/Καταπολέμηση βακτηριακών τοξινών/Καταπολέμηση μυκητιάσεων/Δυσανεξίες σε διάφορες τροφές/Ημικρανίες και πονοκέφαλοι/Γαστρίτιδες , γαστρεντερίτιδες , κολπίτιδες , προστατίτιδες αλλά και άλλες παθήσεις του στομάχου αλλά και των γεννητικών οργάνων/Ασθένειες του δέρματος/ Διάφορες δηλητηριάσεις/ Οδοντιατρικές κλινικές για έλεγχο εργαλείων και υλικών/   · Θεραπεία για το κάπνισμα.                                                                                                                                                                                            

Αλλος πίνακας ενδείξεων  για βιοσυντονιστική  θεραπεία:

-χρόνιες ασθένειες

-παθήσεις βρόγχο-πνευμονικού συστήματος

-γαστρεντερικές παθήσεις

-παθήσεις μυοσκελετικού

-επιδεινούμενα σύνδρομα πόνου

-ανεπάρκεια ανοσοποιητικού

-διατροφικές διαταραχές

-διάφορες λειτουργικές διαταραχές

-προ και μετεγχειρητική περίοδος

-αλλεργίες(άσθμα)

-Δυσανεξία στα προϊόντα διατροφής

-Οξείες και χρόνιες τοξικές διαταραχές που προκαλούνται από στοιχεία του περιβάλλοντος

-Πόνοι όλων των ειδών(νευραλγικοί, ρευματικοί, προ -και μετεγχειρητικοί από κακοήθεις όγκους)

-Δυσεπούλωτες πληγές”


“Ο ασθενής πρέπει την ημέρα της εξέτασης να αποφύγει να πιει καφέ, αλκοόλ, σοκολάτα, να έχει μανό αν είναι γυναίκα. Είναι σημαντικό να ενυδατωθεί και να αποφύγει αεριούχα ποτά. Ξεκινάμε πάντα κάνοντας το Βιοσυντονιστικό τεστ. Με το Βιοσυντονιστικό  τεστ  βρίσκουμε απαντήσεις σε δεκάδες ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση του οργανισμού/ επιβαρύνσεις/ ιατρικό παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μετά ανάλογα διαλέγουμε τη θεραπευτική μέθοδο. Αυτό μπορεί να είναι συσκευές που φοριούνται και εκπέμπουν συχνότητες, σακχαρόπηκτα που φορτίζουμε με συχνότητες και λειτουργούν σαν φάρμακα, αντιστροφή συχνοτήτων, ηλεκτροβελονισμός, κβαντικό φως ή και συνδυασμός όλων αυτών. 


-Ο Βιοσυντονισμός γενικά δεν έχει παρενέργειες. Συμπτώματα αποτοξίνωσης όπως κούραση, ζάλη, υπνηλία, ήπιες διαταραχές κενώσεων μπορεί να έχει κάποιος αλλά είναι παροδικά και σε κάποιες περιπτώσεις επιθυμητά. Δεν είναι κατάλληλοι για εξέταση και θεραπεία κάποιες ομάδες αρρώστων  όπως: καρδιοπαθείς, βηματοδότες, έγκυες, βαριά ψυχιατρικά, επιληπτικοί, επείγοντα και χειρουργικές καταστάσεις, οξέα εγκεφαλικά, ύπαρξη μεταμοσχευμένων οργάνων,αιμορραγικές καταστάσεις. Γενικά   αν ένας οργανισμός έχει (πνιγεί) στα δηλητήρια ο βιοσυντονισμός δεν θα ωφελήσει
Σελίδα που έχω στο Facebook για τον Βιοσυντονισμό:

Αποτοξίνωση Υγεία Αρμονία με Βιοσυντονισμό
http://www.deta-elis-hellas.gr/2013/04/1930-1930.html


Περισσότερα στο youtube:


Δημοσιεύσεις για βιοσυντονισμό(pubmed)


1/[Alternative healing methods around us].
Mornstein V, Beneš J, Mrozek Z, Svačina Š.
Cas Lek Cesk. Fall 2016;155(5):267-273. Review. Czech.
PMID: 27696888Similar articles

2/Evaluation of a method based on coherence in aqueous systems and resonance-based isotherapeutic remedy in the treatment of chronic psoriasis vulgaris.
Del Giudice E, De Filippis A, Del Giudice N, Del Giudice M, d'Elia I, Iride L, Menghi E, Tedeschi A, Cozza V, Adone B, Tufano MA.
Curr Top Med Chem. 2015;15(6):542-8.
PMID: 25714381Similar articles

3/Evidence for the efficacy of a bioresonance method in smoking cessation: a pilot study.
Pihtili A, Galle M, Cuhadaroglu C, Kilicaslan Z, Issever H, Erkan F, Cagatay T, Gulbaran Z.
Forsch Komplementmed. 2014;21(4):239-45. doi: 10.1159/000365742. Epub 2014 Aug 5.
PMID: 25231565 Free ArticleSimilar articles

4/Bioresonance. Main principles of bioresonance and electromagnetic therapy].
Korkmazov MIu.
Vestn Otorinolaringol. 2008;(2):59-61. Review. Russian.
PMID: 18454081Similar articles

5/Study on the clinical effectiveness of electronically stored nosodes from tooth diseases and articular rheumatism on persons with rheumatic diseases].
Schuller J, Galle M.
Forsch Komplementmed. 2007 Oct;14(5):289-96. Epub 2007 Oct 25. German.
PMID: 17971670Similar articles

6/Placebo-controlled study of the effects of a standardized MORA bioresonance therapy on functional gastrointestinal complaints].
Nienhaus J, Galle M.
Forsch Komplementmed. 2006 Feb;13(1):28-34. Epub 2006 Jan 3. German.
PMID: 16582548Similar articles

7/Alternative methods of nicotine dependence treatment].
Koszowski B, Goniewicz M, Czogała J.
Przegl Lek. 2005;62(10):1176-9. Review. Polish.
PMID: 16521984Similar articles

8/Epidemiology of complementary alternative medicine for asthma and allergy in Europe and Germany.
Schäfer T.
Ann Allergy Asthma Immunol. 2004 Aug;93(2 Suppl 1):S5-10. Review.
PMID: 15330007Similar articles

9/Cost of illness of atopic dermatitis in children: a societal perspective.
Kemp AS.
Pharmacoeconomics. 2003;21(2):105-13. Review.
PMID: 12515572Similar articles

10/New approaches to diagnosis and treatment of fibromyalgia in spinal osteochondrosis].
Gogoleva EF.
Ter Arkh. 2001;73(4):40-5. Russian.
PMID: 11494446Similar articles

11/Outpatient bioresonance treatment of gonarthrosis.
Maĭko OIu, Gogoleva EF.
Ter Arkh. 2000;72(12):50-3. Russian.
PMID: 11201834Similar articles

12/Bioresonance therapy (biophysical information therapy) in stuttering children].
Wille A.
Forsch Komplementarmed. 1999 Feb;6 Suppl 1:50-2. German.
PMID: 10077720Similar articles

13/Unconventional diagnostic and therapeutic methods in environmental medicine].
Oepen I.
Gesundheitswesen. 1998 Jul;60(7):420-30. Review. German.
PMID: 9738351Similar articles

14/Alternative treatment methods in ENT].
Friese KH.
HNO. 1997 Aug;45(8):593-607. Review. German.
PMID: 9378666Similar articles

15/Bioresonance therapy, MORA and BICOM (biocommunication)].
[No authors listed]
Pol Merkur Lekarski. 1997 Jul;3(13):40-4. Review. Polish. No abstract available.
PMID: 9432301Similar articles

16/Efficacy trial of bioresonance in children with atopic dermatitis.
Schöni MH, Nikolaizik WH, Schöni-Affolter F.
Int Arch Allergy Immunol. 1997 Mar;112(3):238-46.
PMID: 9066509Similar articles

17/Bioresonance therapy. MORA therapy. BICOM (biocommunication)].
[No authors listed]
Pol Merkur Lekarski. 1996 Oct;1(4):294-8. Review. Polish. No abstract available.
PMID: 9156952


18/Bioresonance, a study of pseudo-scientific language].
Galle M.
Forsch Komplementarmed Klass Naturheilkd. 2004 Oct;11(5):306; author reply 306. German. No abstract available.
PMID: 15580708Similar articles

19/Epidemiology of complementary alternative medicine for asthma and allergy in Europe and Germany.
Schäfer T.
Ann Allergy Asthma Immunol. 2004 Aug;93(2 Suppl 1):S5-10. Review.
PMID: 15330007Similar articles

20/Bioresonance, a study of pseudo-scientific language.
Ernst E.
Forsch Komplementarmed Klass Naturheilkd. 2004 Jun;11(3):171-3.
PMID: 15249751Similar articles

21/Low-frequency electromagnetic stimulation may lead to regression of Morris hepatoma in buffalo rats.
Fedorowski A, Steciwko A, Rabczynski J.
J Altern Complement Med. 2004 Apr;10(2):251-60.
PMID: 15165406Similar articles

22/Serum cathepsin B activity during regression of Morris hepatoma 5123 D.
Fedorowski A, Steciwko A, Rabczyński J.
Med Sci Monit. 2004 May;10(5):BR144-50. Epub 2004 Apr 28.
PMID: 15114263Similar articles

23/Morphological criteria for normalization of menstrual function in women with spontaneous abortion.
Shaklein AV, Bogatova NP, Kuleshov VM, Marinkin IO.
Bull Exp Biol Med. 2002 Nov;134(5):505-8.
PMID: 12802463Similar articles

24/Cost of illness of atopic dermatitis in children: a societal perspective.
Kemp AS.
Pharmacoeconomics. 2003;21(2):105-13. Review.
PMID: 12515572Similar articles

25/Effect of bioresonance therapy on antioxidant system in lymphocytes in patients with rheumatoid arthritis.
Islamov BI, Balabanova RM, Funtikov VA, Gotovskii YV, Meizerov EE.
Bull Exp Biol Med. 2002 Sep;134(3):248-50.
PMID: 12511993Similar articles

26/Effect of germanium, poly-trans-[2-carboxyethyl] germasesquioxane on natural killer (NK) activity in dogs.
Kuwabara M, Ohba S, Yukawa M.
J Vet Med Sci. 2002 Aug;64(8):719-21.
PMID: 12237519 Free ArticleSimilar articles

27/Alternative medicine in allergies - prevalence, patterns of use, and costs.
Schäfer T, Riehle A, Wichmann HE, Ring J.
Allergy. 2002 Aug;57(8):694-700.
PMID: 12121187 Free ArticleSimilar articles

28/Application of millimeter waves in treating chronic prostatitis patients.
Matveev AG.
Crit Rev Biomed Eng. 2001;29(3):482-92.
PMID: 11730107Similar articles

29/New approaches to diagnosis and treatment of fibromyalgia in spinal osteochondrosis].
Gogoleva EF.
Ter Arkh. 2001;73(4):40-5. Russian.
PMID: 11494446Similar articles

30/Bicom--bioresonance therapy].
Arbanovski D, Nedeljkovic M.
Med Pregl. 2000 Jul-Aug;53(7-8):437-9. Croatian. No abstract available.
PMID: 11233052Similar articles

31/Outpatient bioresonance treatment of gonarthrosis].
Maĭko OIu, Gogoleva EF.
Ter Arkh. 2000;72(12):50-3. Russian.
PMID: 11201834Similar articles

32/Novel unconventional therapeutic approaches to atopic eczema.
Worm M, Henz BM.
Dermatology. 2000;201(3):191-5.
PMID: 11096188Similar articles

33/Experimental study on the low-intensity millimeter-wave electro-magnetic stimulation of acupuncture points.
Lysenyuk VP, Samosyuk IZ, Kulikovich YN, Kozhanova AK.
Acupunct Electrother Res. 2000;25(2):91-9.
PMID: 10968646Similar articles

34/Chrono-ecological analysis of population health and ways of its recreation].
Salbiev KD, Khetagurova LG, Romanov IuA, Tagaeva IR, Shirinian LG, Urumova LT, Takoeva ZA, Khaev AE, Logunova LV, Pashaian SG.
Aviakosm Ekolog Med. 2000;34(3):55-8. Russian.
PMID: 10948410Similar articles

35/Bioresonance therapy in rheumatoid arthritis and heat shock proteins].
Islamov BI, Funtikov VA, Bobrovskiĭ RV, Gotovskiĭ IuV.
Biull Eksp Biol Med. 1999 Nov;128(11):525-8. Russian. No abstract available.
PMID: 10640238Similar articles

36/Bioresonance therapy (biophysical information therapy) in stuttering children].
Wille A.
Forsch Komplementarmed. 1999 Feb;6 Suppl 1:50-2. German.
PMID: 10077720Similar articles

37/Unconventional diagnostic and therapeutic methods in environmental medicine].
Oepen I.
Gesundheitswesen. 1998 Jul;60(7):420-30. Review. German.
PMID: 9738351Similar articles

38/Alternative treatment methods in ENT].
Friese KH.
HNO. 1997 Aug;45(8):593-607. Review. German.
PMID: 9378666Similar articles

39/Bioresonance therapy, MORA and BICOM (biocommunication)].
[No authors listed]
Pol Merkur Lekarski. 1997 Jul;3(13):40-4. Review. Polish. No abstract available.
PMID: 9432301Similar articles

40/Bioresonance therapy in treatment of allergies. Every person has his own vibration pattern. Interview by Beatrice Wagner].
Süss S.
Fortschr Med. 1997 Apr 20;115(11):16, 18. German. No abstract available.
PMID: 9221238Similar articles

41/Efficacy trial of bioresonance in children with atopic dermatitis.
Schöni MH, Nikolaizik WH, Schöni-Affolter F.
Int Arch Allergy Immunol. 1997 Mar;112(3):238-46.
PMID: 9066509Similar articles

42/Intracranial electrical stimulation in the treatment of neurocirculatory asthenia and essential hypertension].
Lapshin VP, Burenko BN, Golovkina OL, Seraia EV, Savina OG.
Klin Med (Mosk). 1997;75(2):28-30. Russian.
PMID: 9157210Similar articles

43/Bioresonance therapy. MORA therapy. BICOM (biocommunication)].
[No authors listed]
Pol Merkur Lekarski. 1996 Oct;1(4):294-8. Review. Polish. No abstract available.
PMID: 9156952Similar articles

44/Effect of bioresonance therapy on protein synthesis in human blood lymphocytes].
Islamov BI, Gotovskiĭ IuV, Akoev VR, Zaripov MM, Bobrovskiĭ RV, Islamova KhS, Belova NA, Chaĭlakhian LM.
Dokl Akad Nauk. 1995 Apr;341(4):561-5. Russian. No abstract available.
PMID: 7787785Similar articles

45/Early forms of cerebrovascular diseases in workers in the manufacture of ion-exchange resins].
Osipchuk AN.
Lik Sprava. 1994 Jan;(1):69-71. Russian.
PMID: 8067024Similar articles

46/The use of microwave resonance therapy on patients with chronic nonspecific lung diseases].
Dziublik AA, Mukhin AA, Ugarov BN, Chechel' LV.
Vrach Delo. 1989 Mar;(3):55-6. Russian.
PMID: 2750121