Θεραπευτικός Καθαρισμός-Ενίσχυση Αύρας


1/Χαλαρώνουμε,κλείνουμε τα μάτια,η Σπονδυλική Στήλη ευθεία,η προσοχή στην αναπνοή μας- αναπνοή με το στόμα(στην αναπνοή με την μύτη έχουμε καλύτερο έλεγχο αλλά η φυσική αναπνοή είναι με το στόμα).Παρατηρούμε τα πάντα τον αέρα που μπαίνει μέσα μας,την κίνηση της λεκάνης,κοιλιάς,διαφράγματος,θώρακα.Δεν ζοριζόμαστε καθόλου απλά το αφήνουμε να συμβαίνει αβίαστα.Μένουμε έτσι 1-2 λεπτά

2/Φανταζόμαστε τώρα ένα μαύρο σκοτεινό δωμάτιο που είναι ταυτόχρονα ένας πανίσχυρος μαγνήτης και μπορεί να τραβάει οτιδήποτε βρώμικο και άρρωστο απο πάνω μας.Το βλέπουμε αρχικά δεξιά μας-οραματιζόμαστε ο,τιδήποτε βρώμικο και αρρωστιάρικο να φεύγει απο πάνω μας και να κολλάει στους τοίχους του-βλέπουμε την βρωμιά κολλημένη σε χρώμα γκρίζο.Όσο το δωμάτιο γεμίζει με βρωμιά τόσο εμείς καθαρίζουμε και κάποια στιγμή με τον καιρό(εννοώ όσο κάνουμε αυτόν τον διαλογισμό) βλέπουμε το τραυματισμένο εσωτερικό παιδί μέσα μας που είναι γεμάτο τραύματα και αιμορραγεί.Σε προχωρημένα επίπεδα μπορούμε να βλέπουμε και τα τραύματα μας.Η επιθυμία μας τότε είναι να κλάψουμε-άν νοιώσουμε κάτι τέτοιο το αφήνουμε να συμβεί.Η όλη διαδικασία κρατάει 20-30 δευτερόλεπτα.

Φανταζόμαστε μετά το μαύρο σκοτεινό δωμάτιο απο αριστερά μας,εμπρός μας,πίσω μας,μέσα μας,έξω μας,πάνω μας και κάτω μας στις 8 διευθύνσεις δηλαδή.Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία- 4 λεπτά σύνολο.

3/Τώρα είμαστε έτοιμοι:

Φανταζόμαστε ένα λευκόχρυσο φώς που έρχεται απο δεξιά μας και μας περιλούζει.Το νοιώθουμε να πηγαίνει παντού μέσα σε όλα τα  κύτταρα μας και να μας θεραπεύει ο,τιδήποτε τραύμα σωματικό η ψυχικό έχουμε μέσα μας.<Νοιώθουμε>να γιατρευόμαστε και το συναίσθημα της αγαλλίασης και ανακουφισης.20-30 δευτερόλεπτα

Το αυτό κάνουμε απο αριστερά μας,εμπρός μας,πίσω μας,μέσα μας,έξω μας,πάνω μας και κάτω μας.Σύνολο 3-4 λεπτά


4/Τέλος καθόμαστε <θεραπευμένοι>,ανακουφισμένοι με λευκόχρυσο φως ολόγυρα μας.Φανταζόμαστε οτι αυτό το φώς γίνεται 100 φορές πιο ισχυρό.

Η συνολική διαδικασία κρατάει λιγότερο απο 10 λεπτά.Αυτός ο θεραπευτικός καθαρισμός αύρας είναι πολύ ισχυρός και μας δυναμώνει πολύ σε όλα τα επίπεδα.Το καλύτερο είναι να γίνεται καθημερινά το πρωί όταν ξυπνάμε.


Παραλλαγή:Μπορούμε αντί για μαύρο,σκοτεινό δωμάτιο να βάζουμε κατευθείαν λευκόχρυσο φώς σε ένα-ένα τα τσάκρας μας.Απο όπου μπαίνει το φως με την ίδια φορά βγαίνει βρωμια απο την άλλη.

Παράδειγμα π.χ. 3ο τσάκρα.Στους άντρες η ενέργεια μπαίνει απο μπροστά δεξιόστροφα(το ρολόι είναι στο σώμα μας οι δείκτες κοιτάζουν έξω)- και στις γυναίκες αντίστροφα.Το αυτό συμβαίνει και απο πίσω.

Φανταζόμαστε λοιπόν λευκόχρυσο φώς που μπαίνει δεξιόστροφα μέσα μας και βγαίνει με την ίδια φορά (που μπαίνει)σαν <βρωμηά>απο πίσω.Μετα λευκόχρυσο φώς που μπαίνει δεξιόστροφα απο πίσω μας και βγαίνει με την ίδια φορά (που μπαίνει)σαν βρωμηά απο εμπρός.

Το αυτό κάνουμε για όλα τα τσάκρας-με μια διαφορά στο 1ο και στο 7ο

Στο πρώτο τσάκρα το λευκόχρυσο φώς έρχεται απο κάτω (δεξιόστροφα στους άντρες-αριστερόστροφα στις γυναίκες) γεμίζει όλο το σώμα και βγαίνει με την ίδια φορά(που μπαίνει)σαν βρωμηά απο το κεφάλι.

Στο 7ο το λευκόχρυσο φώς έρχεται απο πάνω (δεξιόστροφα στους άντρες-αριστερόστροφα στις γυναίκες)-γεμίζει και εδώ όλο το σώμα-και βγαίνει με την ίδια φορά(που μπαίνει)σαν βρωμηά απο το 1ο τσάκρα και τα πέλματα(απο τις πτέρνες).

Μετά κάνουμε το ίδιο με πιο πάνω- να οραματιστούμε δηλαδή το φώς ολόγυρα μας 100 φορές πιο ισχυρό.

Το μειονέκτημα αυτού του διαλογισμού είναι οτι δεν βλέπουμε το τραυματισμένο εσωτερικό παιδί μέσα μας.

Ο καθένας μπορεί να διαλέξει ποιόν απο τους 2 διαλογισμούς και τεχνικές θα χρησιμοποιήσει.

Και εδώ το καλύτερο είναι αυτόν τον διαλογισμό να τον κάνουμε καθημερινά το πρωί όταν ξυπνάμε.

Καλή επιτυχία!