Απελευθέρωση των εμποδίων για την ανάπτυξη του εαυτού μας χρησιμοποιώντας τεχνικές EFT


Τεχνική για γρήγορη απελευθέρωση του εαυτού μας με την βοήθεια του EFT



1/Οραματιζόμαστε πως θα θα φανταζόμασταν τον εαυτό μας αν θα είχαμε όλα αυτά που θέλουμε π.χ. ήμασταν απόλυτα ευτυχισμένοι,ικανοποιημένοι και επιτυχημένοι

-Δεν μας ενδιαφέρει να το περιγράψουμε αυτό διανοητικά.Αυτό που θέλουμε είναι μια εικόνα και ένα η πολλά χρώματα.Στους περισσότερους ανθρώπους κυριαρχεί το χρυσό,το λευκό το μώβ,το μεγάλο(φαντάζομαι μου είχε πεί κάποιος τον εαυτό μου σαν χρυσό και θεόρατο-άντρας).Αλλη απάντηση(γυναίκα):Είμαι χρυσή, μωβ με άσπρες μαργαρίτες.

2/Η δήλωση που κάνουμε όπως είπα πιο πάνω απευθύνεται στον αδύναμο εαυτό μας που μας βάζει συνέχεια εμπόδια.Δεν χρειάζεται να καταλάβουμε πως γίνεται αυτό.Απλά κάνουμε την δήλωση


3)Η τεχνική είναι EFT τα χτυπηματάκια είναι στα κλασσικά σημεία του EFT απλά η δήλωση έχει παραλλαγή:

Εστω ας πούμε οτι ο Νίκος νοιώθει τέλεια ικανοποιημένος και ευτυχισμένος όταν φαντάζεται ότι είναι ο χρυσός θεόρατος Νίκος(κρατάμε την πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό και όχι μετά απο επεξεργασία-συμμετοχή του εγκεφαλικού φλοιού δηλαδή ). 

                                   Δηλώσεις-Χτυπήματα


3α/Ξεκινάει λοιπόν ο Νίκος:..Οσα εμπόδια κι αν θέλω να βάζω για να μην γίνω ο χρυσός θεόρατος Νίκος αποδέχομαι τον εαυτό μου βαθειά και ολοκληρωτικά..

Χτυπηματάκια: στην έξω πλάγια επιφάνεια της παλάμης(σημείο καράτε)...επανάληψη 3 φορές

...μετά σε όλα τα άλλα σημεία του κλασσικού EFT(κορυφή κεφαλιού,3 σημεία γύρω απο μάτια,άνω χείλος κάτω απο μύτη,κάτω απο κάτω χείλος,εσωτερικό κλείδας,πλευρά δεξιά η αριστερά κάτω απο βραχίονα,κάτω απω μαστούς,κάτω επιφάνεια καρπών)ο Νίκος λέει το έξης:

...Εμπόδια που θέλω να βάζω για να μην γίνω ο χρυσός θεόρατος Νίκος.....

Αυτό είναι όλο.Το κάνουμε όποτε θέλουμε- το καλύτερο 3 φορές την ημέρα τουλάχιστον.

Σιγά-σιγά θα αρχίσει να αλλάζει η ζωή μας χωρίς να το καταλάβουμε-γιατί θα απελευθερώνεται ο δυνατός εαυτός μας.Θα μας βγαίνουν διάφορα πράγματα-τα εμπόδια που βάζει ο άγνωστος αδύναμος εαυτός μας τα οποία τα χειριζόμαστε όλα με τον ίδιο τρόπο:Εστω π.χ. ότι μετά απο λίγο χρόνο ο Νίκος νοιώθεί φόβο ότι θα π.χ.αρρωστήσει...(Δεν χρειάζεται να ξέρει τον λόγο που φοβάται αυτό τώρα ξαφνικά...)

Λέει λοιπόν:...Οσο και να θέλω να φοβάμαι ότι θα αρρωστήσω για να μην γίνω ο χρυσός,θεόρατος Νίκος,αποδέχομαι τον εαυτό μου βαθειά και ολοκληρωτικά...

και μετά:....Θέλω να φοβάμαι ότι θα αρρωστήσω για να μην γίνω ο χρυσός θεόρατος Νίκος.....κλπ.

Προχωράει έτσι λοιπόν

Καλή επιτυχία!


Θέσεις χτυπημάτων EFT: