ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

                                                         ΑΚΑΣΑ  (Τι είναι)

 

   Ακάσα είναι ουσιαστικά ένα άλλο όνομα του αιθέρα των αρχαίων Ελλήνων,του τσί των Κινέζων,του πράνα των ινδουιστών ή της οργόνης του Βίλχεμ Ράιχ.

“Ολόκληρη η αντιληπτή ύλη προέρχεται από μία πρωταρχική ουσία, μία λεπτή ουσία που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε και που καταλαμβάνει όλο τον χώρο, Η Ακάσα ή Φωτεινός Αιθήρ, αντιδρά με την ζωή που δίνει η πράνα  ή άλλη δημιουργική δύναμη και δίνει υπόσταση κάνοντας ατέρμονους κύκλους σε όλα τα πράγματα και φαινόμενα.”– Nikola Tesla, Man’s Greatest Achievement, 1907 

    Η θεωρία της Ακάσα προήλθε από τον Ανατολικό Μυστικισμό-ινδουισμό,αιγυπτιακή και αρχαία ελληνική θεοσοφία  και με την πάροδο των χρόνων πέρασε και στον Δυτικό Εσωτερισμό.     

   Η Κβαντική Φυσική του 20ου αιώνα μας έδειξε πως οι ανθρώπινες σκέψεις, οι προθέσεις, τα συναισθήματα κ πολλά ακόμη έχουν άμεση επίδραση στον Φυσικό Υλικό μας κόσμο.                                                                                                         Οι Επιστημονικές θεωρίες του Σύγχρονου κόσμου δεν αναγνωρίζουν την πραγματική ύπαρξη της Ακάσα όμως το γεγονός πως η Κβαντική Φυσική έδειξε πως το Διάστημα δεν είναι κενό τείνει να είναι ισχυρή ένδειξη για την  ύπαρξη της.                                                                                                                                               Στο τέλος του 19ου αιώνα είχε βρεθεί στο πείραμα του Michelson οτι αιθέρας  δεν υπάρχει.Νεώτερες όμως απόψεις και πειράματα τείνουν να επιβεβαιώσουν  την ύπαρξη του.                                                                                       Σύμφωνα με τη θεωρία λοιπόν  κάθε κύτταρο, κάθε ιστός κάθε όργανο κάθε σύστημα του οργανισμού αλλά και όλος ο άνθρωπος, κολυμπάει μέσα στόν αιθέρα η πράνα η τσί η οργόνη  και αυτά καθορίζουν τις αυτόματες λειτουργίες του οργανισμού του, όπως την κυκλοφορία του αίματος, την αναπνοή, το μεγάλωμα των μαλλιών, τις εκκρίσεις των ορμονών κλπ. Οι εξετάσεις που κάνουμε όπως π.χ.το ηλεκτροκαρδιογράφημα είναι στην πραγματικότητα η επιστημονική καταγραφή των ενεργειακών αιθερικών η πρανικών η οργονικών ρευμάτων που ουσιαστικά η ανωμαλία τους είναι η βάση κάθε ασθένειας.

Πρώτος ο  Αριστοτέλης θεωρούσε ότι δεν υπάρχει κενό                                          Αν και μέχρι τη νεότερη επιστήμη, οι ιδέες του Αριστοτέλη για το κενό και τον αιθέρα ήταν αναληθείς έως και αλλοπρόσαλλες),  σήμερα οι αντιλήψεις της σύγχρονης φυσικής επανέρχονται κατά κάποιο τρόπο να επιβεβαιώσουν τον Αριστοτέλη.Η σύχρονη αστροφυσική θεωρεί ότι το  κενό  του διαστήματος δεν είναι και τόσο κενό μιας και εκεί υπάρχει η λεγόμενη  μεσοαστρική ύλη  (τα υπολείμματα ύλης που δεν σχηματοποιήθηκαν σε κάποιο άστρο). Άρα λοιπόν αυτό που αποκαλούμε ως  διαστημικό κενό  δεν είναι ακριβώς κενό.Επίσης η σύγχρονη αστροφυσική αναφέρει ότι το γνωστό Σύμπαν είναι μόνο το 10% ενώ το υπόλοιπο 90% κυριαρχείται απο την άγνωστη <σκοτεινή> ενέργεια.                     Έτσι λοιπόν  σύγχρονες απόψεις που πηγάζουν από την Κβαντομηχανική, έρχονται να διαψεύσουν την αντίληψη αυτή και να αναστήσουν για ακόμα μία φορά την ιδέα του Αιθέρα.


.  

                     

                


                                    ΑΚΑΣΑ αρχαιότητα και σύγχρονες απόψεις


                                                                                                                                                                       


                                 Ακασικά Αρχεία


    

   Θεωρείται ότι τα ακασικά αρχεία της γης είναι καταγραφές της ιστορίας για το κάθε τι που υπήρξε και συνέβη στη γη. Είναι καταγραφές στο 5ο στοιχείο-στον αιθέρα.Είναι ένα είδος Βάσης Δεδομένων στην οποία υπάρχουν καταγραφές του ταξιδιού της Ψυχής.                  

  Θεωρείται ότι οτιδήποτε έχει υπάρξει και έχει αλληλεπιδράσει με κάτι άλλο, παρήγαγε μία εικόνα, η οποία ταξιδεύει μέχρι μία μεγάλη απόσταση από τη γη  και "αποθηκεύεται" ως καταγραφή κάτι σαν  ολλόγραμμα ή  slides.                             Πολλοί μυστικιστές θεωρούν τα ακασικά αρχεία τον   υπερ-υπολογιστή του Σύμπαντος, μία κεντρική μονάδα αποθήκευσης όλων των πληροφοριών για κάθε ζωντανό ον που πέρασε ποτέ από τον Κόσμο μας. Ξέχωρα από την καταγραφή των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στη ζωή μας, τα αρχεια καταγράφουν κάθε τι κάνουμε η δεν κάνουμε,σκεφτόμαστε κλπ.

   Θεωρείται ότι τα ακασικά πεδία βρίσκονται στο< νοητικό σώμα της γης> (και συγκεκριμένα στην περιφέρειά του . Μπορούν να προσεγγιστούν κυρίως διαισθητικά-νοητικά δηλαδή μόνο απο ανθρώπους avatar που έχουν ανοίξει πλήρως όλα τα πνευματικά τσάκρα και μόνο ένας πολύ προχωρημένος αποκρυφιστής μπορεί να διακρίνει τις εικόνες που προέρχονται απο τα αρχεία αυτά απο τις αστρικές προβολές. 

Η θεωρία λέει ότι στα ακασικά αρχεία είναι καταγραμμένα:                                       

  α/  Οι ζωτικές εμπειρίες κάθε ατόμου  από τις απαρχές του Χρόνου(στις διάφορες μετανσαρκώσεις του)                                                                                                

  β/Οι αντιδράσεις και οι  εμπειρίες του Ζωικού Βασίλειου                                         

 γ/το Κάρμα κάθε ανθρώπου που έχει περάσει απο τη γή

        

http://r.search.yahoo.com/_ylt=A0LEVys2QJta4oMA3OJXNyoA;_ylu=X3oDMTEybzQwNWh1BGNvbG8DYmYxBHBvcwMxBHZ0aWQDQjI5NDRfMQRzZWMDc3I-/RV=2/RE=1520152759/RO=10/RU=http%3a%2f%2fyoursoulsplan.com%2f/RK=2/RS=83T8BWcrdBC9snApxwdNmbjyNMI-


LIFEexplained.com